Video: Monster V8-gyllednedfælder brøler afsted

Kotte Garant Taurus V8-gyllenedfælder brøler af sted med en 12 meter bred nedfælder på slæb.

Den 650 hestes Garant Kotte Taurus 2803-gyllenedfælder er udstyret med en V8-motor, der i denne video giver en helt fantastisk lydbillede.

Motoren er en leveret af Deutz AG og har et volumen på 15,98 liter. Transmission har 12 gear fremad og 2 baggear, og har en tophastighed på 40 kilometer i timen.

Den 12 meter sortjordsnedfælder er en bugseret Horsch Joker RT, der er blevet opbygget som nedfælder. Tanken indeholder 28 kubikmeter og fyldes med en pumpe, der yder 12.000 liter per minut.

Bredden på maskinen i transportposition er tre meter, mens længden uden nedfælder er 12,4 meter. Inklusiv gylleudstyr vejer maskininen 29,5 ton.

Kottes gyllenedfældere er mindre kendte i Danmark. De importeres af Rytter Maskiner, som dog fortæller, at de endnu ikke har solgt nogle i Danmark.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.