Video: Se hvad den 92-årige tagrendeforbryder nu vil lave
Niels Kristensen er opfinderen. Hans søn Jens har taget videoen. Og barnebarnet Anders har klippet det færdige resultat sammen. Se videoen her.

Da Niels Kristensen for tre år siden blev landskendt som ’tagrendeforbryderen fra Tvindelstrup’, fordi han rensede sin tagrende, mens han stod i en frontskovl, endte det med at koste ham en bøde på 10.000 kr.

Nu har han fået nok af de mange regler, han skal overholde og er stoppet som landmand.  

Jorden bortforpagter han, og i stedet starter han som Danmarks veel nok ældste iværksætter. Og han er allerede i fuld gang.

En ny opfindelse bliver centrum for hans iværksætteri. Det er de såkaldte ’skårruller’, han sætter i produktion.

Skårruller bruges især ved høst af hvidkløver, og han har allerede solgt otte sæt. Planen er at producere yderligere 15-20 sæt i løbet af vinteren.

Skårrullerne afløser de såkaldte skårbrædder, som Niels Kristensen anslår, der er solgt flere hundrede sæt af.

»Hvis alle vælger at skifte de gamle skårbrædder ud med de nye og bedre skårruller, har jeg arbejde til mange år,« siger Niels Kristensen forventningsfuldt.

Se videoen ovenfor.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.