Video: Se LandbrugsAvisens testkørere tæske Mercedes og VW gennem mudderet

LandbrugsAvisen sætter VW Amarok op mod udfordreren i pick-up-klassen, Mercedes X-klasse, begge med V6-muskler og 258 hestekræfter.

Så er der dømt mudderkastning i Jydske Dragonregiments øvelsesterrøn i Holstebro. For det var her en væsentlig del af scenen blev sat, da LandbrugsAvisens testkørere satte to pick-up’er af den fineste og dyreste slags, VW Amarok og Mercedes X-klasse op mod hinanden. Stærke sager med V6-motorer, 258 hestekræfter og et appetitligt udstyrsniveau.

I fotograf Torben Worsøes video fra øvelsesterrænet kan du se, hvordan det hele gik for sig. Og den præcise vurdering af de to biler og meget andet landbrugsrelevant bilstof kan du se i tillægget LandbrugsAvisen Maskiner lørdag 5. oktober eller allerede nu i LandbrugsAvisens E-paper.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.