Video: Se Pöttinger bearbejde den tjekkiske jord

På demomarker i Tjekkiet viste Pöttinger interessante muligheder for danskerne, herunder producentens Multiline koncept og flagskibet inden for discharver.

Selv om producenterne indtil videre - også østrigske Pöttinger - holder de store nyheder ind til kroppen op til Agritechnica senere på året, så var der dog en smule nyt at spore, da Pöttinger forleden i forbindelse med fremvisningen af den tjekkiske fabrik i Vodnany også holdt en demo af en håndfuld maskiner i marken.

Især Pöttingers Multiline koncept, som Pöttinger Danmarks salgschef Lars Andreasen fortæller om i video’en, trænger sig på som en interessant kombinationsmulighed. Det består af en kompakt tallerkenharve - enten Terradisc eller Synkro stubharven - samt en mekanisk Vitasem eller den luftassisterede Aerosem liftophængte såmaskine.

Også Terradisc diskharven er vist før, men på markerne i Tjekkiet fik den i form af en Terradisc 10001 T en reprise, da den nu er fuldt Isobus-kompatibel, så alt kan justeres fra kabinen. Terradisc 10001 T med 10 meters arbejdsbredde er seriens flagskib.

Læs mere i den trykte udgave af LandbrugsAvisen, som udkom i weekenden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.