Video: Se teaser til ny serie for traktorfolk

Torsdag er der premiere på ny video-serie, som kører over tre uger på landbrugsavisen.dk. Se snigpremiere nu.

I de kommende uger kommer faste læsere på landbrugsavisen.dk til at lære landmændene Gustav Rabølle Knudsen, Peter Juhl og Hans-Jørgen Nielsen godt at kende.

De spiller nemlig hovedrollerne i en ny video-serie om glæden ved at være landmand og traktorpilot gennem længere videoer, som viser hvordan året udvikler sig for de tre landmænd.


Gustav Rabølle Knudsen, Rudkøbing.

Landmændene fra henholdsvis Rudkøbing, Sommersted og Odense tager dig med op i traktoren, hvor du bl.a. kan se, hvordan en lang nat i sprøjtetraktoren ser ud.


Hans-Jørgen Nielsen, Odense.

Landbrugsmedierne har fulgt de tre siden foråret og bliver ved, indtil de er færdige med at så, så derfor er produktionsfolkene stadig i gang med at optage, klippe og redigere filmene færdige.

Mød dem i TraktorTech

Alle tre er dygtige landmænd - og traktornørder - der bruger masser af årets timer i et førerhus.

Du får tre lange afsnit af ’Piloterne’ på www.landbrugsavisen.dk og www.landbrugsavisen/maskiner.

Første afsnit, hvor vi bl.a. er med under årets høst, er ude i løbet af torsdag eftermiddag, og så udgives de følgende to afsnit de kommende torsdage.

Gå heller ikke glip af, hvad man stiller op, når traktoren er ramt af en mystisk fejl, som montørens fejlsøgningsudstyr ikke umiddelbart kan opklare.

Du kan også finde nyt om Piloterne på LandbrugsAvisen og TraktorTechs Facebook-sider.

Filmene er produceret af LandbrugsMedierne sammen med produktionsselskaberne Billedstøj og Bladsnedkeren og i samarbejde med Agco Service, Agco Parts og Agco Finance.

 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.