Video: The Stig overrækker nøgler til minilæsser nr. 2.000

Brdr. Holst har rundet salget af Giant minilæsser nr. 2.000.

Et stort anlagt åbent hus arrangement hos fabrikken, Tobroco, der producerer Giant minilæssere, løb af stablen for nylig.

Brdr. Holst Sørensen A/S og repræsentanter fra det landsdækkende forhandlernet var på bustur til Holland for, at overvære arrangementet. Helt eksklusivt var dørene nemlig slået op til hele produktionen for forhandlere og andre interesserede, og om aftenen var der festligheder for indbudte.

Under det store show blev Giant nummer 10.000 kørt op på et stort podie med tågehornet i bund og rotorblink kørende, for derefter, at blive overrakt til Søren Nielsen, importchef fra Brdr. Holst Sørensen A/S. Det markerer samtidig Giant nummer 2.000 solgt af Ribe virksomheden.

Det var The Stig, der overrakte maskinen, sønnen af direktøren Toine Brock, var klædt ud som legenden fra tv-programmet TopGear.

Faktaboks

Ved arrangementet deltog 350 forhandlere fra over 25 lande, plus 10.500 gæster ude fra.

Forhandlere havde mulighed for at prøvekøre den helt nye lancerede Giant V761T, der også udstilles på Agromek.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.