Video: Stor klinge i Canada - sår med syv gange Case 620 og 76 fods såmaskine

Monette Farms i Canada har udstyret i orden til at tilså farmens 16.000 hektar.

Syv store såenheder - tilsyneladende identiske og med en samlet arbejdsbredde på over 500 fod, altså mere end 150 meter.

Det var, hvad Monette Farms i den canadiske delstat Saskatchewan linede op til en lille familievideo, da såningen blev afsluttet den 18. maj i år. Og så var det endda ikke en selvfølge, at de syv enheder lige sådan var at finde til samlet såning af den sidste mark, for Monette Farms er en stor sag med to hovedgårde og spredte marker på tilsammen 40.000 acres, godt 16.000 hektar.

På bedriften dyrkes røde og grønne linser, raps, durumhvede og maltbyg.

Oplysninger om specifikationer på traktor og såenhed er desværre meget sparsomme, men så vidt det kan ses er trækkraften en Case IH 620 og arbejdsbredden pr. såredskab er angiveligt ca 76 fod, ca. 23 meter.

 

 

 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.