Vigtig forhandler stopper med Deutz-Fahr

Traktorgården Give skifter fokus og udfaser sin Deutz-Fahr forhandling

Traktorgården Give  stopper som Deutz-Fahr forhandler.

Samtidigt nedlægger forretningen sin filial i Krogager.

Det skriver Traktorgården i en pressemeddelelse.

Søren Kristensen, der ejer Traktorgården Give, understreger, at der ikke ligger nogen dramatik bag udmeldingen.

"Deutz-Fahr er nogle dejlige traktorer, men vi har efter mange overvejelser besluttet os for at trimme forretningen og koncentrere indsatsen om nogle af vores andre produktgrupper, hvor vi bl.a. har stor fremgang på entreprenørsiden", siger han.  

Han vil selvfølgelig fortsætte med at servicere sine mange Deutz-Fahr kunder efter forskrifterne og håber at kunne få en aftale med HCP om levering af reservedele etc. i fremtiden. Nye Deutz-Fahr kundeemner vil han henvise direkte til HCP, indtil importøren melder ud, hvordan de vil håndtere området på lang sigt.

I september sidste år meldte Traktorgården i Give ellers ud, at maskinhandlen ville åbne sin anden afdeling i Krogager ved Grindsted.

Dengan lød det, at med satsningen vokser maskinforretningen med 7-8 mand til små 20 ansatte og at færre gårde, betyder at maskinforetningerne også må søge længere ud.

Men I fremtiden vil Søren Kristensen nu koncentrere sig om at drive forretning fra adressen i Give og på salgssiden vende sig mere mod redskaber, minilæssere og brugte traktorer til landbruget sammen med maskiner og materiel til entreprenørbranchen og hele den grønne plejesektor.

"Lige nu vil vi koncentrere os om at servicere vores kunder og investere endnu mere energi i salgsarbejdet på de nye fokusområder, hvor MI’s produkter med Kuhn i spidsen spiller en væsentlig rolle. Samtidigt kigger vi os om efter et godt brand indenfor entreprenør- og industrimaskiner, som supplement til vores nuværende produkter, for det område vil vi dyrke meget mere i fremtiden", siger han.

For at få plads til alle aktiviteterne i Give er der påbegyndt en ombygning af de eksisterende faciliteter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.