Vild lørdag i Nordsjælland med traktortræk og amerikanerbiler

Diesel, fadøl og traktorer med vokseværk. Der er lagt op til noget af et show, når Traktortræk Nordsjælland lørdag d. 26. september fra klokken 10-16 holder stort stævne på eventpladsen i Græsted.

Traktortræk har længe været et jysk varemærke, men det holder ikke to traktorglade Græsted-drenge  fra at give sig i kast med disciplinen

"Det her er noget, jeg altid har drømt om, for når man først sidder bag sådan en traktor, så glemmer man det ikke igen, siger en af arrangørerne, Thomas Larsen, der har investeret i sin egen traktortrækker, et mere end 1000 hestekræfter stort monster.

Han håber sammen med medarrangør Jakob Staunskær at se rigtig mange tilskuere til dagen. De to Græsted-drenge står selv for det meste af planlægningen og lægger ikke skjul på, at det først og fremmest er glæden ved at ræse de i alt 100 meter med traktorerne, der får blodet i kog.

Det hele skal dog ikke drukne i traktorer og dieselrøg. Sammen med traktortrækket vil der også være udstilling af klassiske amerikanerbiler, som bringer minder om en svunden tid med læderjakker, Elvis og rock-n-roll. Der vil også være udstilling af veterantraktorer i flere forskellige udgaver.

Bilerne og traktorerne kan nydes med en kold fadøl eller sodavand, som kan købes på pladsen sammen med lidt godt at spise.

Hele herligheden koster kun 25 kroner, som går til foreningen, der håber at få nok opbakning til at gøre trækket til en fast årlig disciplin i byen.

- Vi har jo efterhånden en del her i Nordsjælland, som kan lide at køre traktortræk, så vi håber, at det kan blive en årlig tradition,  forklarer Jakob Staunskær.

Har man selv en traktor, og modet til at dyste mod de andre i standardklassen, kan man tilmelde sig hos Thomas Larsen på tlf. 5350 1333.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.