Ville VM affolke Agromek totalt? – Emil fandt en løsning

Ramte Agromek bare en utrolig dårlig timing med vigtig VM-kamp midt på messen, lød det store spørgsmål på forhånd.

Klokken 16.15 kunne have været årets mest giftige og tomme øjeblik på Agromek.

Godt nok er der åbent til et godt stykke ud på aftenen.

Men Danmark spiller årets vigtigste fodboldkamp, den afgørende kamp i Danmarks VM-pulje mod Australien.

Hos en stand som Scantruck betyder det langt fra færre mennesker. En række sælgere og gæster er i stedet trukket i VM-trøjer, mens kampen kører storskærm og fadølsanlægget giver god dynamik i skaren.

En af de besøgende er maskinstationsejer Emil Bang fra Kibæk Maskinstation. Han vil hverken undvære fodbold eller Agromek.

- Jeg har ventet spændt på kampen, og så kan maskiner være maskiner i et par timer. Der er god stemning, og så håber vi bare, at de vinder, så vi kan få flere danske VM-kampe, siger han, mens hovedet peger op mod skærmen.  

Markedschef Dennis Faurby glæder sig over godt med besøgende midt i Danmarks kamp.

- En af sælgerne nævnte, at hov der er jo den her kamp under Agromek, og så tog vi beslutningen, at det måtte vi gøre noget ud af. Kvart i fire skiftede sælgerne skjorterne til VM-trøjer, og med øl og pølser, så er det hyggeligt, siger han.  


 

Scantruck var langt fra alene om at vise kampen. Hos mange mindre stande var fjernsynet stillet frem, mens andre som her Danish Agro Machinery samlede masser af gæster til bold og storskærm.

Emneord Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.