Vinderkandidat skruer også for top-pulling team

Peter Krarup True har skruet i alt fra cykler til store maskiner, lige siden han var lille.

Arbejde og fritid flyder på en måde lidt ud i hinanden.

Når 21-årige Peter Krarup True fra Bårse på Sydsjælland ikke skruer i maskiner på lærepladsen hos Karl Mertz i Horreby på Falster, er aftener og weekender helliget en masse arbejde med at holde et af Danmarks bedste traktor pulling-teams i gang.

- Vi har to traktorer, som deltager i DTP-serien ovre i Jylland. Der er ti stævner, så der er også en masse arbejde, fortæller han.

Sådan har det dog altid været.

- Jeg er nok lidt præget hjemmefra. Min far er uddannet landbrugsmaskinmekaniker og skruer i entreprenørgrej i dag. Jeg har altid været med ham på arbejde og skruet på alt muligt mærkeligt derhjemme, ja, stort set alt fra cykler til store traktorer, fortæller han.  

Fredag 2. juni til 4. juni er han blandt de fire finalister i kampen om at blive Danmarks Bedste Lærling Landbrugsmaskinmekaniker 2023. I år foregår dysten nemlig under Roskilde Dyrskue.  

Deltagelsen til DBL kom i stand efter lidt opfordringer fra eftermarkedschefen hos Karl Mertz og god opbakning fra montørerne på arbejdspladsen - og en smule konkurrencegen hos ham selv, lyder det.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.