Vognprogram fra Estland vises på Agromek
Saltbæk Agro i Slagelse har fået importen af vogne fra Palmse Trailer i Estland.

Vognproducenten Palmse Trailer i Estland har indgået aftale med Saltbæk Agro i Slagelse om importen af producentens vognprogram. Palmse Trailer er et nyt mærke på det danske marked, men har årelang erfaring med fremstilling af vogne.

Mærket Palmse udspringer af det allerede veletablerede Palms Skovvogn. Palmse Trailer producerer et stort program af vogne, hvilket omhandler bigballevogne, kornvogne, jordvogne, blokvogne samt kroghejsevogne. De første vogne er slutsolgt i Danmark

I forsommeren 2018 kom de første vogne fra Palmse til landet, og siden er der solgt 10 vogne.

»Det startede med at vi i sommeren 2017 solgte et par halmvogne af et andet fabrikat, og vi blev derefter inspireret til at søge et mærke, som vi selv kunne få importen af i Danmark«, siger Kjeld Olesen, indehaver af Saltbæk Agro.

»Det er en stærk vogn af kvalitet med mange gode detaljer til en konkurrencedygtig pris. Ydermere har vi muligheden for at være med til at præge fremstillingen af vognene, så de matcher de danske behov«, siger Kjeld Olesen, der stiller op på en udestand mellem hal M og G på dette års Agromek.

Næste år præsenteres et kærretæk, bestående af to 7,5 m boogie-vogne med hydrauliske fastsurring af ballerne, der passer til flere ballestørrelser såsom big, midibig og minibig samt rundballer i flere størrelser.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.