Weidemann forhandling på plads i Nordjylland
Brdr. Thorsen overtager både adresser i Støvring og Hjørring samt mandskab efter Hjallerup Maskinforretning, når forretningen fremover skal sælge Weidemann læssemaskiner i Nordjylland.

Det lignede et problem og en indskrænkning, men blev til en løsning og en udvidelse. 

Den danske importør af Weidemann-læssemaskiner, Stemas A/S, har forhandlersituationen på plads i både Støvring og Hjørring i Nordjylland. Brdr. Thorsen med base i Nimtofte på Djursland overtager Weidemann-forhandlingen efter den krakkede Hjallerup Maskinforretning. Det oplyser Stemas i en pressemeddelelse. 

Både mandskab og adresser er de samme som tidligere i Støvring og Hjørring.  Brdr. Thorsen er rykket ind Hjallerup Maskinforretnings tidligere lokaler. Det samme gælder mandskabet.
”Samtidig har vi netop etableret vores nye demo-center klos op ad Nordjyske Motorvej ved Nørresundby, og den nye Weidemann-forhandler i Nordjylland, Brdr. Thorsen, er tillige på plads i Nimtofte på Djursland”, forklarer Christian Matthiesen, som er Stemas’ forhandleransvarlige for Danmark og Norge. 

Foruden Weidemann-forhandlingen har Brdr. Thorsen også overtaget salg og service af Massey Ferguson-traktorer og Kverneland-landbrugsredskaber og -materiel efter konkursen i Hjallerup Maskinforretning. 

”Vores nye afdelinger i Hjørring og Støvring byder naturligvis ind med samme kompetencer som tidligere på adresserne. Montørerne, reservedelsfolkene og sælgerne kender både Weidemann, Massey Ferguson og Kverneland, for det er de mærker og maskintyper, de også arbejdede med tidligere. Vi er godt tilfredse med, at vi har fået forhandling af Weidemann, som vi kender som et rigtig godt maskinmærke”, siger Kristian Thorsen, som ejer Brdr. Thorsen sammen med sin bror, Jørgen Thorsen.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.