Whats Next? Massey Ferguson med ekstra features på udvalgte modeller
Massey Ferguson viser nogle eksklusive modeller frem på Agritechnica.

Massey Ferguson stiller med en række opdateringer på udvalgte modeller, der får ekstra features under overskriften ”Next Edition”, når der bliver mulighed for at møde en halv million mennesker og potentielle kunder på årets Agritechnica.

I en pressemeddelelse oplyser MF, at de udvalgte modeller skal findes blandt nogle af deres bedstsælgende modeller MF 5711 S Dyna-4 med 110 hk,  MF 5713 S Dyna-4 med 130 hk, MF 7720 S Dyna-VT med 200 hk og MF 7726 S Dyna-VT med 255 hk.

På MF 5700-serien er der bl.a. tale om AutoDrive funktion på semi-powershift-transmissionen, et ekstra lækkert sæde, op til 12 LED arbejds- og kørelys og flere dæktyper.

På Europa-tur: Se Massey Ferguson rulle sig ud i DanmarkMaskiner Fredag 6. september 2019 · 10:13

På de større 7700-modeller oplyses det, at de i Next Edition modus bl.a. er gjort klar til producentens eget autostyringssystem Auto-Guide og er udstyret med en Fieldstar 5-skærm, har forbedret styring med SpeedSteer og har et ekstra ”gear” med lys med op til 16 LED lygter.

Begge de to store 7700-modeller har i øvrigt også trinløs transmission.

Fælles for modellerne er, at de også designmæssigt har fået et løft med sorte køleriller, og for samme pris kan leveres i en særlig ’black edition’, hvis man kan undvære det originale Massey Ferguson røde kulør.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.