Yding Smedie leverer overskud i 2020

Plus på bunden i corona-udfordret år for Yding Smedie & Maskiner A/S.

Selv om corona-nedlukning og restriktioner kunne mærkes hos Yding Smedie & Maskiner A/S, kommer selskabet ud af 2020 med et resultat, der kun er en smule mindre end i 2019.

Bundlinjen endte på 2,3 mio. kroner mod knap 2,7 mio. kroner i 2019. Egenkapitalen voksede til 18,5 mio. kroner.

"2020 vil blive husket som et af de mest udfordrende år i nyere tid på grund af Covid-19 pandemien, der også har påvirket vores og vores kunders dagligdag og arbejdsvilkår", skriver selskabet i regnskabets ledelsesberetning, der også peger på et af lyspunkterne for maskinvirksomheden:

"Opretholdelse af fødevareforsyningen har imidlertid været et vigtigt politisk indsatsområde, og det har betydet, at vi som virksomhed i vidt omfang har kunnet opretholde et fornuftigt aktivitetsniveau".

I de senere år har smedje- og maskinforretningen i Østjylland haft vokseværk. Blandt andet overtog virksomheden Horsens Maskiner i 2017.

Vokseværket førte til udbygningsplaner og i 2020 stod en ny produktionshal på Egeskovvej 10 i Horsens klar. Den rummer både Yding Smedie & Maskiner A/S og søsterselskabet Jenit A/S.

Begge datterselskaber deltager og investerer i flere langsigtede udviklingsprojekter, som på sigt skal styrke konkurrenceevne og forretningsområder, oplyser virkosmheden.

Yding Smedie & Maskiner A/S har bl.a. over de seneste tre år gennemført et omfattende kvalitetsprogram og er ved udgangen af 2020 blevet Mastercertificeret af Case IH som den første danske maskinforretning.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.