Yding Smedie & Maskiner udvider med Dewulf i Sønderjylland

Importøren Yding Smedie & Maskiner indleder nu et samarbejde med CN Maskinfabrik om servicering af kartoffelmaskiner fra Dewulf.

Yding Smedie & Maskiner, der importerer og forhandler Dewulf kartoffelmaskiner, har valgt at udvide mærkets tilstedeværelse i Sønderjylland. Yding Smedie & Maskiner har således indledt et samarbejde med CN Maskinfabrik ved Gram, der bliver lokalt servicecenter og underforhandler af mærket. 

"Vi er meget glade for at rykke endnu tættere på kartoffelavlerne med etableringen af et Dewulf Servicecenter i det sønderjyske. Vi ser frem til at styrke salget og servicen lokalt". forklarer Jeppe Rasmussen,” indehaver af Yding Smedie & Maskiner i en pressemedelelse.

Allerede i indeværende sæson forventer Yding Smedie & Maskiner, at der vil blive kørt demo med en to-rækket bugseret Dewulf optager hos lokale kunder i det sønderjyske i samarbejde med CN Maskinfabrik.

”Vi har valgt at indgå i samarbejdet, fordi Dewulf er kendetegnet ved en høj kvalitet og flot finish", siger direktør Erling Schmidt fra CN Maskinfabrik i pressemeddelelsen.

CN Maskinfabrik skal stå for servicering og klargøring samt salg af nye maskiner med support fra Yding Smedie & Maskiners tekniske team og produktspecialist Søren Trads.

Det er fem år siden, at Yding Smedie & Maskiner fik importen og salget af Dewulf i Danmark. Det skete efter en længere årrække uden en importør og forhandler af det belgiske mærke i landet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.