Yokohama skruer op for produktion af landbrugsdæk

På grund af stigende efterspørgsel på blandt andet landbrugsdæk fra Alliance, har Yokohama foretaget en milliardinvestering i en stor fabriksudvidelse.

Den japanskejede dækgigant, The Yokohama Rubber co., har investeret 171 millioner US Dollars, svarende til over en milliard danske kroner i en fabriksudvidelse i Indien. På den nye fabrik skal man producere dæk af mærkerne Alliance, Galaxy og Primex, der er del af Yokohama OHT-divisionen, som producerer dæk til blandt andet landbruget, industrien og entreprenørbranchen.

Ifølge en pressemeddelelse sker den nye fabriksudvidelse i Visakhapatnam i det østlige Indien, hvor dækvirksomheden allerede var i gang med at bygge en fabrik, men som nu bliver udvidet yderligere.

"Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi indimellem har skullet kæmpe for at følge med efterspørgslen, ikke mindst her under coronaen, hvor vi indimellem har haft lidt udfordringer med logistik og transport. Så vi glæder os til at se, hvordan vi med den nye fabriksudvidelse kan få endnu flere dæk på lager og give os et endnu større udvalg af dæk til kunderne i norden. Ikke mindst VF-dæk, der vokser i udbredelse", siger Jakob Nannberg Scheel, salgschef hos Agro i dækvirksomheden NDI Group, der importerer og distribuerer Alliance, Galaxy og Primex i norden.

Fabrikken bliver bygget på en 390.000 kvadratmeter stor grund, og når den står færdig, vil den øge Yokohama OHT’s produktionskapacitet med 30 procent, så kapaciteten når op på 548 tons producerede dæk om dagen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.