Maskinhandler runder 7000 solgte JBC maskiner
Maskinhandler har leveret 7000 JBC maskiner i løbet af de sidste 40 år

Nicolaisen & Larsen har i 40 år været eneforhandler af JCB i Danmark.  Gennem de 40 år har de leveret maskiner til entreprenører, landbrug, maskinstationer og industri.

Senest har de leveret 25 maskiner til entreprenørfirmaet VAM A/S i Auning på Djursland, og rundede i den forbindelse salg af JBC maskine nr. 7000

Leverancen bestod af to JCB 409 gummihjulslæssere, to JCB 8055 ZTS minigravere, én 3CX rendegraver og to JCB 100 C-1 gravemaskiner

Danish Agro vil sælge maskiner i DanmarkMaskiner Tirsdag 2. februar 2016 · 22:31

Administrerende direktør for Nicolaisen & Larsen, Morten Krusborg glæder sig naturligvis over maskinsalget i Danmark.

”Vi har markeret starten af 2016 med en flot milepæl. Det er resultatet af vores gode samarbejde med JCB og ikke mindst vores gode og loyale kunder. Vores service og support fortsætter i hele maskinens levetid, og vi vil derfor gøre hvad der er muligt, for også at supportere kundens totaløkonomi i lang tid fremover."

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.