Massey Ferguson tager på roadshow i stedet for Agromek

Fem Massey Ferguson viser fem traktorer og en teleskoplæsser frem hos fem forhandlere, når den danske afdeling af mærket holder roadshow.

Massey Ferguson tyvstartede i går hos Helsinge Maskinforretning.  Men hen over den næste halvanden uges tid fortsætter Massey Ferguson rundt i landet med sit roadshow, hvor man frit kan komme forbi forhandlerne og opleve fem forskellige traktorer samt en teleskoplæsser fra det røde maskinmærke, der i år har hele 175 års jubilæum siden starten for Massey Manufacturing Co. i Ontario, Canada tilbage i 1847.

I morgen torsdag går det løs hos maskinforretningen Karl Mertz på Sjælland, og mandag er det Heden Maskinforretning, der tager over. Onsdag d. 23 november åbner Brdr. Thorsen I/S dørene, mens roadshow'et slutter hos Dansk Maskincenter fredag 25. november. 

- Vi deltager ikke på Agromek, så i stedet har vi lavet dette alternativ, hvor alle interesserede kan komme forbi hos udvalgte forhandlere og se og prøve vores traktorer og teleskoplæssere, fortæller Bo Moisen fra Agco Danmark, den danske importør af MF. 

Der er fri adgang på dagene, og fælles for dem alle er, at dørene åbnes fra kl. 10.00 til 15.00. Her kan man  blandt andet opleve en MF 5S.145 med frontlæsser, en MF 6S165 samt en udgave af den nye 8S med Dyna-VT transmission. 

 

Emneord

Agromek 2022

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle