Medstifter stopper i Tænketanken Frej

Den ene medstifter af Tænketanken Frej træder ud at organisationen da hun for en måned siden meldte sig som folketingskandidat for Venstre.

Siden stiftelsen i 2016 har Iben Krog Rasmusen foruden at være medstifter til Tænketanken Frej været daglig leder og direktør. 

Men for en måned siden blev hun valgt som folketingskandidat for Venstre med kreds på Lolland. Da Tænketanken Frej er partipolitisk uafhængig, er dette samtidig et farvel til Tænketanken. 

Det skriver Frej i en pressemeddelelse.

”Tænketanken Frej er hjerteblod. Det har været mit liv at knokle for et stadigt mere bæredygtigt Fødevaredanmark i samarbejde mellem land og by siden, da vi startede organisationen i 2016. Nu er det tid til at prøve nye kræfter som folketingskandidat for Venstre. Jeg forlader en stærk organisation i fuld vækst, så det er med ro i hjertet, at jeg kan sige tak for nu.”

Fremover vil Marie-Louise Boisen Lendal tegne foreningen i tæt dialog og samarbejde med resten af Frejs sekretariat, de 100 frivillige og bestyrelsen.

Frejs medstifter, direktør og mangeårige samarbejdspartner til Iben, Marie-Louise Boisen Lendal er pt. på barsel og bestyrelsen har bedt Iben om at fortsætte med at lede Tænketanken Frej frem til 01. oktober 2021.

”Frej er i dag en etableret organisation med dygtige ansatte, frivillige, et stærkt advisory board med store profiler fra Fødevaredanmark og en lang række samarbejdspartnere. Jeg ønsker Iben held og lykke med det nye politiske eventyr, og ser frem til at samarbejde med de nye kræfter i Frej, der allerede er i gang med at tage over, hvor Iben slap”, lyder det fra bestyrelsesformand i Frej Helene Regnel.

 

 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle