Meget positiv stemning på Agromek

Efter fire hektiske dage for besøgende og udstillere sluttede Agromek fredag eftermiddag

Der er sparket dæk, talt om mælke- og kornpriser og drøftet mange andre emner blandt udstillere og landmænd i de sidste fire dage på Agromek i MCH Messecenter Herning.

- Det har på alle måder været en rigtig god oplevelse. Det er den melding jeg hører blandt udstillerne, for der har været en meget positiv stemning og stor tilfredshed med forløbet af messen, siger Agromeks formand, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S.

Den gode stemning skyldes blandt andet, at vi nu kan se frem til en lysere fremtid med stigende priser på landbrugets produkter. Det åbner muligheder for, at dansk landbrug kan komme i gang med en tiltrængt renovering og modernisering af produktionsapparatet, fortsætter Sten Andersen.

Han glæder sig samtidig over, at så mange landmænd og andre med interesse for den grønne sektor har fundet tid til at tage på Agromek.

- Det har været den bedste udstilling længe, for vi mærker tydeligt, at svineproducenterne nu taler om nye projekter til blandt andet slagtesvin og til fritgående søer, supplerer direktør Lene Bryde Aco Funki A/S.

- Vi er rigtig godt tilfredse med messen. De seneste prisstigninger på svinekød og mælk har direkte kunnet mærkes, for det giver en optimisme, som vi ikke har set længe, siger salgsdirektør Henrik Hedegaard, Hornsyld Købmandsgaard.

Næsten samme toner lyder hos Nordisk Stald Kemi, hvor indehaver Hans Erik Brink siger:

- For os er Agromek et rigtigt gode udstillingsvindue. Vi har været 25 medarbejdere på standen, og vi har haft rigeligt at se til hele tiden og vi har fået langt flere kunder end vi havde budgetteret med.

Også fra den grønne sektor lyder der meget tilfredse kommentarer.

- Vi har haft mange gode og seriøse besøgende på standen, og det er vigtigere for os, end et højt besøgstal på Agromek, siger sales manager Kim Brodersen, GreenTec.

Fredag blev Agromek besøgt at 9.587. Dermed blev Agromek besøgt af i alt 41.688 i løbet af de fire dage.

Næste Agromek finder sted 27.-30. november 2018.

 

 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle