Mejetærskeren har et køleskab med slik og saftevand

Ellen Hørlyck Lomholt har børnene med i marken, når der høstes hos hendes svoger – og de elsker at være med.

Ellen Hørlyck Lomholt er opvokset på en gård og elskede som barn at være med oppe i mejetærskeren, når der skulle høstes. 

Nu giver hun sit meget skattede minde videre til sine tre børn, som får lov til at være med til høsten hos hendes svoger på deres bedrift ved Jelling.

"Vi har selv et landbrug, og min mand hjælper også til med at høste for min søster og svoger. Det er vigtigt for mig, at børnene kommer med i landbruget, så de får hele ind", fortæller Ellen Lomholt.

Den yngste pige på seks år elsker at hjælpe med at gøre maden klar, når de spiser i marken i de sene høsttimer. Og så børnene også lige en tur i mejetærskeren, når de har lyst.

"Jeg har altid selv elsket at køre mejetærsker, så jeg synes, det er dejligt, når børnene også gerne vil være med i marken. Og så kan det altid hjælpe lidt at lokke med, at mejetærskeren har et køleskab med slik og saftevand", fortæller Ellen Lomholt. 

Ellen Hørlyck Lomholt deltager i "Skyd Høsten Bedst" med sine indsendte billeder.

Du kan selv deltage i "Skyd Høsten Først" og "Skyd Høsten Bedst" her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækningen om en super sej DJI Mavic Air drone til en værdi af 7850 kr.: www.landbrugsliv.dk

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i hver af de følgende 15 afgrøder:

  • Allerede høstet: Engrapgræs, rødsvingel, vinterbyg, hvidkløver, Alm. rajgræs, spinat til frø, vinterhvede, vårbyg, rug, Triticale, vinterraps, hestebønner og havre.

Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle yderligere indsendere trækkes lod om en iPad 32GB Retina til værdi 2.799 kr. samt 5x1 valgfrit halvårs abonnement på Svin, Kvæg, Mark, Kødkvæg eller TraktorTech, værdi 669 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind et GoPro Hero6 kamera, værdi 3.499 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle