Mette Frederiksen vil besøge minkfarm

I denne uge vil statsministeren besøg en minkfarm.

Statsminister Mette Frederiksen vil i denne uge besøge en minkfarm. 

Det melder hun ud på Facebook, som hun har givet overskriften 'søndagstanker'.

 

Søndagstanker. Det er ikke hver dag, man ser en traktor i København og heller ikke i indre Aarhus. Det blev der så...

Slået op af Mette FrederiksenSøndag den 22. november 2020

 

I opslaget, der kommer efter store traktordemonstrationer i København og Aarhus appellerer hun til at man trods uenigheder taler ordentligt til hinanden. 

"Jeg har godt set billeder af nogle mere ubehagelige skilte og budskaber. Ikke mindst også her på sociale medier. Og man ved jo efterhånden ikke, hvad man skal tro på. 
Men jeg vælger at tro, at det på ingen måde er repræsentativt for det samlede budskab, som hovedparten af de demonstrerende landmænd ønskede at sende i går", skriver hun.

"I mellemtiden appellerer jeg til, at vi taler ordentligt til hinanden. Især når vi er uenige. Urigtige påstande bliver ikke korrekte af at blive gentaget. Og splittelse og dæmonisering gavner ingen. Slet ikke vores demokrati. Især politikere har et ansvar for ikke at gentage usandheder. 
Måske vi - i stedet for de hårde ord bag skærmen - bør gøre en indsats for at forstå hinanden. Derfor vil jeg også i næste uge besøge både en minkfarm og et landbrug, ligesom jeg kommer forbi Nordjylland, hvor næsten alle de særlige restriktioner nu er ophævet", siger hun.

Statsministeren håber at billede at barnet på legetøjstraktoren foran alle de rigtige traktorer er det, der vil stå tilbage fra lørdagens demonstration. Det er noget mere dansk, mener hun.
 

Emneord

coronavirus mink

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle