Mille Food får ny ledelse efter sag om ulovlig import

Modermælksproducenten Mille Food har fundet en ny formand for bestyrelsen, efter tre tidligere medlemmer af bestyrelsen blev fyret efter en sag om ulovlig import.

Modermælksproducenten og eksportøren af samme, Mille Food, der ligger i Hundested, har fundet en ny formand for deres bestyrelse. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den tidligere administrerende direktør, Steve Wang, blev forflyttet til en anden afdeling sammen med to andre fra bestyrelsen tilbage i oktober.

Den nye formand for bestyrelsen er den 60-årige Erik Trock-Jansen.

Erik Trock-Jansen har erfaring med strategisk ledelse af internationale virksomheder, blandt andre fra virksomheder som ØK, McKinsey, Novartis og Bang & Olufsen. 

Han har boet og arbejdet i Kina og flere andre lande i Fjernøsten og Europa, noget som Mille Foods får stor gavn af.

Kineserne har nemlig været lettere skeptiske over for danske produkter som mælkepulver, efter en skandale-sag hos Mille Food.

Selskabet stoppede produktionen tidligere på året, fyrede ledelsen og blev politianmeldt efter en række kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen, der viste, at der blandt andet manglede dokumentation og sporbarhed på et valleprotein, en vigtig ingrediens til modermælkserstatningen, der desuden var ulovligt importeret.

Mille Food fik beslaglagt 400 paller med mælkepulver .

Nye kræfter

"Jeg ser nu frem til at løfte Mille Food ind i et nyt årti sammen med den øvrige bestyrelse, den daglige ledelse og medarbejderne. Jeg har store og velbegrundede forventninger til Mille Foods drift, udvikling og resultater, og jeg ser frem til at bidrage med mine erfaringer fra især Kina, som jo er hovedmarkedet for Mille Food", siger Erik Trock-Jansen.
 
Bestyrelsen for Mille Food A/S består desuden af Qiang (John) Liu og Wentao (Baggio) Zhang, der er hhv. VP og CFO i moderselskabet.
 
Den 41-årige Christian Dehlholm fortsætter i jobbet som CEO/adm. direktør. Han tiltrådte i stillingen den 1. oktober, rekrutteret direkte fra stillingen som direktør for Forskning & Udvikling.
 
Mille Food beskæftiger ca. 70 medarbejdere med produktionen i Hundested og Forskning & Udvikling i Roskilde.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle