Mille tager en slapper på køleren midt i halmpresningen

På fotoet her har Mille Marie Lindberg smidt skoene og udnytter ventetiden med at slappe lidt af. Normalt sidder hun bag rattet.

Mille Marie Lindberg er nemlig ansat som pressefører på Nielsens Maskinstation, som ejes af Daniel Nielsen. På fotoet ses hendes sæt: En John Deere 7530 samt en New Holland-presser.

"I høsten er jeg maskinfører og kører primært med presseren. Høsten er gået ok, men vejret har været en udfordring", fortæller Mille Marie Lindberg til LandbrugsAvisen.dk. 

Billedet er taget i Ringsted på Sjælland, tirsdag 29. august, hvor de var i færd med at høste for en kunde.

Landmand fik frataget elevgodkendelse efter Facebook-opslag 14. november · 16:07

Mille Marie Lindberg deltager i Skyd høsten bedst. Her kan han både vinde en høstlagkage til hele høstholdet samt hovedpræmien, i form af en høstfest til en værdi af 25.000 kr. Vil du også deltage Skyd høsten? Så klik her.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Alle afgrøder er blevet høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu