Milliardær sætter hesteejendom til salg - Danmarks dyreste bolig

Haregabgaard, en luksuriøs hesteejendom, ved Græsted i Nordsjælland indtager førstepladsen på listen over Danmarks dyreste boliger. Det skriver Business.dk.

Den luksuriøse hesteejendom Haregabgaard ved Græsted i Nordsjælland er netop blevet sat til salg til 85 millioner kroner. Derved er det Danmarks dyreste bolig på markedet pt. ifølge Business.dk

Haregabgaard er i dag ejet af iværksætteren Jørgen Hallundbæk, der er blevet styrtende rig på fjernstyrede robotter til olieindustrien, som han sælger via sit firma Welltec.

I dag ejer hans to børn, Clara og Emil Hallundbæk, en stor del af virksomheden Welltec og er milliardærer ligesom deres far.

Familiens hesteinteresse har styret opbygningen af ejendommen. Clara og Emil Hallundbæk rider springning på internationalt topniveau. Heste til det niveau kan koste på den gode side af 50 millioner kroner.

Blandt de mange eksklusive faciliteter på ejendommen er ridehuset, der er gravet ned mellem de fire længer, der blandt andet rummer stalden.

Ejendommen har 26 hektar med blandt andet græsfolde, og jorden ligger med udsigt over Esrum Sø.

Hovedhuset er adskilt fra de andre bygninger og er 720 kvm opført i nyklassicistisk stil.

Ejendommen er sat til salg hos Ivan Eltoft Nielsen, og det er også på hans hjemmeside, du kan se billeder af den imponerende ejendom.

Det kan godt være, at det er landets dyreste bolig, men i Jylland kan du købe dette gods til 185 mio. kr. - der følger også omtrent 900 hektar jord med.

 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle