Mollerup Mølle runder skarpt milliardhjørne

Når Kresten Pedersen, adm. direktør i Mollerup Mølle, sidder til middagsselskaber, kan han nu med rette sige, at han står i spidsen for en virksomhed, der omsætter for et ni-cifret beløb.

For Mollerup Mølle, der årligt producerer og sælger 200.000 ton foder til kvæg, svin og hobbydyr, kom nemlig ud af 2016 med et regnskab, hvor omsætningen for første gang sneg sig op over en milliard kroner. Omsætningen i selskabet har næsten årligt fremvist løft på løft, men det mest bemærkelsesværdige i den ligning er dog, at milliarden blev rundet i et år, hvor mælkeprisen var på sit laveste.

Officielle tal: Høsten 2017 rammer rekordniveauMark 14. december · 08:47

Også resultatet er blevet bedre i løbet af de sidste år, og det endte i 2016 på 10 mio. kr. efter skat. Der er dog fortsat langt til 2012 og 2013, hvor Mollerup Mølle havde sine gyldne år målt på bundlinjen med hhv. 24 og 17 mio. i overskud. Men Mollerup Mølle er da også optimistisk omkring fremtiden og forventer, at omsætningen øges yderligere i indeværende år, ligesom selskabet forudser, at indtjeningen bliver på niveauet omkring de 10 mio. kr. Foruden foder forhandler selskabet også kemikalier, gødning og olieprodukter, som hovedsageligt afsættes i Danmark.

Mere om temaet

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu