Muh-køer, CO2 og den danske forbruger

Af Karsten Weinkouff, Stabækvej 1, 9800 Hjørring

Nej vel nærmere 165 røde politikere i et Folketing med små 200 medlemmer.

Politikere, der har fået den ide, at det vigtigste i verden er biller og CO2. Billerne lader vi ligge, for enhver kan jo forstå, at de er vigtigere en et velfungerende sundhedsvæsen.

Men CO2, ikke sandt.

For det første, hvordan har vi fået den vilde íde, at 200.000 danske køer kan ændre verdens CO2?.Hvorfor tror vi, at køerne kan holde op med at prutte, når bare de betaler for det.

Hvorfor tror I, at den danske forbruger vil betale 10 kroner mere for dansk oksekød ,når bare de ved, at koen betaler afgift. Selvfølgelig vil de da ikke det, vi øger da bare importen og slagter den CO2-ædende danske.

Jeg har lige solgt min bondegård, det er helt fint. Jeg har i mange år solgt mælk og kød for ca. 15.000.000 mio. kroner om året. Med gode finansieringsaftaler har jeg kunnet betale enhver sit. Også passende løn til mig og de fem medarbejdere.

Ko-frit Danmark

Men tror I virkelig, at jeg nu kunne betale 1,5 mio. kroner, ja I læser rigtigt, 1,5 mio i afgift på et helt naturligt produkt, CO2, fra en ko, der hver dag æder mere CO2, end hun skider. Et produkt der kan købes afgiftsfrit i resten af verden. Selvfølgelig ikke, mindst 30 % af kvæggårdene må lukke. Men selvfølgelig, vi er 2.000, der har køer, og 5 mio forbrugere. hvis lommer politikerne freder, det er jo stemmer. Og afrikansk og argentinsk kød smager faktisk ganske godt.

Forbyd dog de køer og forbyd danskerne at drikke mælk og spise kød, hvis de køer er så farlige. Hip hurra for et ko-frit Danmark.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle