Nabo følger høsten tæt

Mogens Laier fra Holme nær Ebeltoft følger flittigt med i høsten på gårdene.

"Når man bor i en lille by som Holme, kan man ikke undgå at følge med i produktionen på de 3-4 familie gårde, der har en stor produktion på størrelsen ca. 100 til 200 hektar, der ligger rundt om byen", lyder det fra Mogens Laier.

Han har troligt fulgt med i årets høst og taget billeder af begivenhederne. Det er der kommet en masse flotte billeder ud af.

Han fortæller at høsten i år har været meget spredt og byen har summet af liv, da høsten endelig gik i gang.

"Vinterbyggen var ikke moden, da det gode vejr faldt i august måned, men lige pludselig var det hele i gang, og maskinerne kørte til sent om natten for at få det hele i hus så hurtigt som muligt. Alle mand var på arbejde på familiegårdene, Thuesgård og Frederikkesminde.  Olav Sørensen fra Frederikkesminde styrede alene mejetærsker på sine marker og på Thuesgård, som ejes af Lars Thuesen, var gårdbestyrer Kristian Vestergård blevet tilkaldt som mejetærsker fører. Han brugte sin fritid på at styre en lånt maskine gennem kornet," oplyser Mogens Laier.      

Ifølge Mogens Laier er høsten endnu ikke helt i hus endnu.

Byrådskandidater siger ja til flere vindmøller 19. november · 11:32

Mogens Laier deltager i Skyd høsten bedst med de indsendte billede. Skyd høsten 2017 er slut for i år og vinderne offentliggøres torsdag den 21. september.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

                                                                                                                       

 

Mere om temaet

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu