New Holland engagerer sig i bæredygtighed
New Holland præsenterede vandforvaltningsprojekt ved European Development Days.

Ved en debat-session ved de Europæiske Udviklingsdage, UDD, deltog New Holland Agriculture, repræsenteret ved Lars Skjoldager Sørensen, chef for New Hollands høstmaskineproduktprogram.

Her fortalte Lars Skjoldager om New Hollands engagement i et udviklingsprojekt i Nordafrika.

Formålet med det treårige projektet er at mobilisere og udvikle vanding i Tunisien. Projektet er et ’best practice projekt’ om overfladeafstrømning og vandinfrastruktur.

Debatten handlede blandt andet om, hvordan man gennem partnerskaber mellem det offentlige og private erhvervsliv kunne styrke udviklingen af Afrikanske samfund, samtidig med at de naturlige ressourcer bliver bevaret. I løbet af debatten faldt snakken også på vigtigheden af at udvikle unge landmænds tekniske færdigheder og forståen.

Ifølge en pressemeddelelse fra New Holland, viser CNH Industrials og New Hollands engagement i sådanne projekter, at man ønsker at fremme økonomisk udvikling og bæredygtig udvikling. Hos New Holland mener man, at bæredygtighed en af de vigtigste parametre i deres virksomhed.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.