Betalt indhold af Bayer Crop Science

Flyvehavre kick-startede passionen for planter

Karina har gået flyvehavre, siden hun var helt lille. Det har givet hende et helt særligt indblik i planternes verden.

Karina er vokset op på en gård udenfor Ringsted, og lige siden hun var helt lille, hjalp hun sin far med at varetage de daglige opgaver på gården.

"Det er altid rart at komme hjem, hvor man kan nyde at være udenfor, og hvor der ikke er nogen, der kommer og forstyrrer", siger Karina.

"Jeg har gået flyvehavre fra jeg var helt lille, og jeg har gået det så meget, at jeg ved præcist hvor de står. Jeg tror, det er dér, interessen for planter og dyrkning af jorden er kommet fra - alle de ture derude hvor jeg har fulgt planternes cyklus".

Ude godt, men hjemme bedst

Selvom Karina for længst er flyttet fra familiegården og går på landbrugsskole, så nyder hun stadig at komme hjem på gården.

"Det er altid rart at komme hjem, hvor man kan nyde at være udenfor, og hvor der ikke er nogen, der kommer og forstyrrer".

Den dag i dag er Karina færdiguddannet landmand, og arbejder med sin passion for planter, så hun har rig mulighed for at se planter gro. Hun er flyttet til Lolland sammen med sin kæreste, som passer køer, og hendes storebror har overtaget forældrenes gård ved Ringsted.

Stafetten gives videre

Bayer har fulgt tre unge landmænd med særlig passion for planter, og med tre vidt forskellige udgangspunkter og tilgange til planteverdenen. Frederik studerer plantevidenskab med drømmen om at blive konsulent. Karina er i gang med sidste led af sin landbrugsuddannelse og forbereder sig på en karriere som landmand. Thomas er netop færdiguddannet landmand, og er klar til at starte sin egen karriere som planteavler.

Med de nye landmænds viden og passion når vi nye højder. Bayer støtter den nye generation af landmænd, der i disse år suger næring og viden til sig, inden stafetten gives videre. Sammen skal vi udvikle landbruget og planteverdenen.

Faktaboks

Fakta om Karina

23 år

Opvokset på forældres gård ved Ringsted

Uddannet på Dalum Landbrugsskole

Bor nu på Lolland med planer om at overtage sin kærestes fars gård

Emneord Bayer Crop Science, sponsoreret, nye kræfter

Betalt indhold af Bayer Crop Science

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.