Konkurrence-betingelser: Idéjagten

Konkurrence: Idéjagten. Hovedpræmie: rejsegavekort, 2. pr. CAT Phone S40, 3. Pr. CAT Phone S30

Konkurrencen starter 1. november 2015 kl. 00.01 og slutter 13. december 2015 kl. 23.59

Sådan deltager du:

Du ændrer en maskine. Du forbedrer en metode, en proces, en arbejdsgang eller organiserer noget på en ny og smart måde. Eller måske du selv fremstiller den dingenot, som du synes er alt for dyr at købe ind. Der er mange muligheder. Og det behøver ikke være raketvidenskab.

Har du realiseret sådan en ide, som andre kan få glæde af at kende, så kan du vinde et rejsegavekort eller en af de andre flotte præmier i LandbrugsAvisens nye konkurrence: Idéjagten.

Det eneste du skal gøre, er at sende billeder og beskrivelse af din gode idé ind til LandbrugsAvisen. Jo flere billeder og jo bedre du beskriver ideen, jo større chance har du for at vinde en af de flotte præmier.

Bemærk: Idéen skal overholde gældende love og regler, herunder arbejdsmiljø og sikkerhed, den må ikke være sat i kommerciel produktion og skal være relevant for landbrugsproduktion.

Deltag her

Præmierne

Ugepræmier:

Hver mandag kl. 10. fra 9. november 2015 frem til 14. december 2015 trækker vi lod om en ugepræmie bestående af et par Caterpillar boots blandt alle de indsendte forslag. Vinderen bliver trukket at en uvildig medarbejder på LandbrugsMedierne. Det er indsenderen der vinder ugepræmien.

Hovedpræmier

Hovedpræmierne kan kun vindes af opfinderen.  Vinderne bliver fundet af et kvalificeret panel af faglige medarbejder på LandbrugsMedierne.

Vinderne

Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail, og navnene offentliggøres løbende i LandbrugsMediernes trykte og elektroniske medier.

Ugevinderne offentliggøres hver mandag på landbrugsavisen.dk. De tre endelige vindere af idékonkurrencen offentliggøres i LandbrugsAvisen 18. december 2015.

Alle præmier udloddes af LandbrugsAvisen i samarbejde med CAT PHONE.

Hvem kan deltage?

Alle kan indsende ideer. Både opfinderen selv, men også andre som bare vil pege på en god idé, som en ven, kollega eller måske en arbejdsgiver har fundet på. Det er kun den der har fået den gode idé, som kan vinde en af hovedpræmierne, men hvis man indstiller en anden, har man mulighed for at vinde ugepræmierne.

Ansatte hos LandbrugsMedierne og CAT PHONE samt medlemmer af disses husstande kan ikke deltage i konkurrencen, men kan indstille uden selv at deltage i konkurrencen.

Fotos og tekster må ikke fremstå stødende, indeholde klare reklamebudskaber eller krænke ophavsrettigheder.

Ved mistanke om snyd har LandbrugsMedierne ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.

Deltag her

 

Brug af billeder og tekst

LandbrugsAvisen forbeholder sig retten til at anvende indsendte billeder og tekst vederlagsfrit i LandbrugsMediernes og CAT PHONEs trykte og elektroniske medier, samt på de sociale medier. Af redaktionelle hensyn forbeholder LandbrugsAvisen sig retten til at redigere i brugergenereret tekst.

Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet på konkurrencesiden.

LandbrugsMedierne påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen.

Oplysninger om persondata

Alle deltagere i konkurrencen giver samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger.

LandbrugsMedierne opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for:

  • Selve konkurrencen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie.
  • Til levering og fremsendelse af præmierne.
  • Til markedsføringsmæssige formål fra LandbrugsMedierne og evt. samarbejdspartnere (http://landbrugsavisen.dk/samarbejdspartnere), dog under hensyntagen til gældende lovgivning. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os.

LandbrugsMedierne og CAT vil behandle samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til 3. mand uden deltagernes forudgående samtykke.

Har du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på konkurrence@landbrugsavisen.dk

Øvrige oplysninger

Denne konkurrence er på ingen måder sponseret, anbefalet eller administreret af Facebook.

Du accepterer ved din deltagelse at du leverer dine oplysninger til LandbrugsMedierne og ikke til Facebook. Ved at deltage i denne konkurrence accepterer du ikke at stille eventuelle krav til Facebook.

Deltag her/indstil en du kender her