LMO’s resultat udløser rabat til ejerkredsen

LMO har i 2015 øget sin omsætning med tre pct. og skaber overskud på 5,9 mio. kr.

Medlemmerne af de otte foreninger, som ejer rådgivningsselskabet LMO, kan i år se frem til rabat på deres kontingenter til foreningerne. Det følger som et resultat af, at LMO i 2015 har skabt et overskud på 5,9 mio. kr., som sendes tilbage til ejerkredsen af foreninger.

»Det betyder, at den rentable drift, som præger LMO, føres tilbage til den enkelte landmand. Det er vi meget tilfredse med,« siger LMO’s formand, Nis Hjort.

Selskabets omsætning er samtidig steget til 263 mio. kr. svarende til en stigning på tre pct. i forhold til året før. Adm. direktør Jan Winther forklarer fremgangen med et stigende rådgivningsbehov og tiltrækning af nye kunder, men visionen er en stabil forretning og ikke et kæmpestort overskud.

»LMO har et stærkt setup med mange specialister, der er med til at tiltrække og servicere vore kunder. Vores overskud svarer til syv dages løn til medarbejderne i LMO, så det må siges at ligge på et fornuftigt niveau uden at være overdådigt,« siger Jan Winther.

LMO har fastholdt sine priser på rådgivningsydelser i fem år og gør det igen i 2016.

»Samtidig kan vi ikke undgå stigninger i løn, så vi må bare være mere effektive og reducere omkostninger. Det er en stor cadeau til vores medarbejdere,« siger Jan Winther.

Ifølge Nis Hjort understreger resultatet værdien af fusionen tilbage i 2013:

»Vi lovede før fusionen, at vi kunne spare 10 mio. om året på stordriftsfordele, og det har selskabet kunnet leve op til.«

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle