»Det er køerne, der skal betale for foderblanderen«

Lyngfeldt satser med Siloking på mælkeproducenter med et koncept med komplet service for foderblanderen.

Vi troede egentlig ikke, at vi havde ret mange mælkeproducenter i vores opland. Men faktisk har vi knap ti procent,« siger Mikael Lindskjold, sælger hos en af landets største New Holland- og Kverneland-forhandlere, Lyngfeldt i Hadsten.

Derfor var en selvkørende Siloking fra den spritnye Self-Line 4.0-serie et markant blikfang ved indgangen ved virksomhedens åbent hus-arrangement forrige fredag-lørdag, ligesom en bugseret demo-fuldfoderblander fyldte godt i den centrale hal.

Dels har produktkvaliteten, som er blevet nærstuderet ved besøg hos producenten, gjort indtryk, dels bakker både Siloking og deres danske importør fuldfoderblanderne massivt op. Og endelig mærker Lyngfeldt en stigende interesse blandt kvægbrugskunderne for især de selvkørende fuldfoderblandere.

En samlet pris

»De mælkeproducenter, der kender omkostningerne i dag ved deres traditionelle løsning med en bugseret blander, en halvstor traktor og en læssemaskine, kan godt se fordelene ved en selvkørende blander. De har også så meget styr på deres omkostninger, at de ved, at det er køerne, der skal betale for foderblanderen. Vi ved også, at fejlmargenen på læssenøjagtigheden ofte kan være 10-15 procent på de bugserede løsninger, og der har de selvkørende en fordel ved en langt større nøjagtighed,« siger Mikael Lindskjold.

Han tror derfor også på et koncept med en pakkeløsning med eftersyn og service, så mælkeproducenten får en fast og samlet pris for sin fodring - uden overraskelser undervejs.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.