Ny mælkeerstatning til økologerne

Trods en kilopris, der er næsten tre gange højere end for konventionel mælkeerstatning, er hollandsk produkt slået godt an i Danmark.

Dyrt, men godt.

Det er den korte version af reaktionen på Calvex’ introduktion af den første økologiske mælkeerstatning på det danske marked omkring årsskiftet.

Trods en kilopris på 41 kroner eller knap tre gange så meget som konventionel mælkeerstatning af samme høje kvalitet, går salget bedre end forventet.

Også de økologiske mælkeproducenter kan nemlig se en fordel i at stabilisere tørstofprocenten og dermed energitildelingen til kalvene ved hjælp af tilsætning af mælkeerstatning til sødmælken, så der opnås et ensartet og korrekt niveau ved hver fodring trods eventuelle variationer i sødmælken.

Dermed kan det daglige forbrug af det dyre pulver også begrænses til få kilo i en gennemsnitsbesætning.

Ved køb af et vist kvantum øko-mælkepulver og flydende øko-godkendte mineraler medfølger refraktometer til tørstofmåling af sødmælken.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.