Fortsat plads til alle

Smag på Landskabets bestyrelse blev splittet på firkantet udmelding på økologi-satsning men favner atter alle naturplejere med kvæg.

»Vi må bare erkende, at vi var lidt for hurtige til at melde så hårdt ud på økologien, som vi gjorde forrige år,« lød det kort og kontant fra køkkenchef og fødevareformidler Ronni Bilde Bach på Smag på Landskabets velbesøgte generalforsamling forleden.

Pænt over en tredjedel af de godt 50 medlemmer i foreningen kunne også høre Ronni Bilde Bachs fortsætte de tre tilbageværende bestyrelsesmedlemmers fælles beretning med følgende ord:

»Vi har ikke været helt enige i bestyrelsen, men vi skal varetage alle interesser, og derfor er vi i dag kun tre af de oprindelige fem medlemmer tilbage i bestyrelsen. Økologi er bestemt en interessant mulighed, men der er også andre afsætningsmuligheder, og dem vil vi også dyrke. Vi lader forbrugeren vælge.«

Blandt de bestyrelsesmedlemmer, der har trukket sig, er formanden og Coops chef for lokale varer, Christian Christensen, som ellers har spillet en væsentlig rolle i at få løbet foreningen i gang.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.