Nordjysk hestehandler udvider - åbner afdeling i Florida

Helgstrand Dressage, der sælger dressurheste i verdensklasse, har købt en hestefarm i Florida og åbner ny amerikansk afdeling.

Det går nu så godt for den danske toprytter og erhvervsmand Andreas Helgstrand, der står bag virksomheden Helgstrand Dressage i Vodskov i Nordjylland, at han udvider med en afdeling i Wellington i Florida.

"Må jeg invitere dig inden for på vores farm i Wellington, Florida, hvor vi åbner ny afdeling om ganske kort tid.  Vi er så spændte på at tage hul på endnu et nyt kapitel", skriver den succefulde erhvervsmand på Facebook.

Den nye afdeling har plads til 40 heste ifølge Ridehesten.com , og Wellington i Florida er et sandt dressurmekka og trækplaster for velbjergede hestefolk, og mange topryttere fra hele verden træner i vintermånederne i Florida, hvor der er en tætpakket stævnekalender.

Andreas Helgstrand har ansat den internationalt anerkendte dyrlæge og dressurytter Dr. Ulf Möller til at starte driften op.

Andreas Helgstrand sender tyve heste over Atlanten, når den nye stald åbner. Med et primært fokus på salg vil der være et udvalg af unge, lidt ældre og selvfølgelig lærermestre til de mange nye kunder. Der vil samtidig være plads til en række træningskunder og deres heste på stedet.

Relaterede

7. sep 00:00

Der er jo nogen, der skal have modet til at gå forrest

Hvad har Ticans mangeårige slagteri-direktør, stifteren af maskinfabrikken He-Va, en nordjysk hesteavler, idémanden til en renoveret fuldfodervogn og en af landets største frilandsgartnere til fælles? Dommerkomitéen har valgt en af de fem som manden bag Årets Præstation.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle