Nordjysk rådgivning får ny direktør

Nf plus har fået ny direktør efter en tid uden leder.

Rådgivningsvirksomheden nf plus, som udspringer af husmandsforeninger og har domicil i Støvring, har udnævnt Michael Guldbæk Karlsen som direktør. Det er primært mindre landbrug, nf plus har som kunder - men de har også en række andre virksomheder, eksempelvis landboauktionen, som er kendt fra et tv-program, Under hammeren.

Baggrunden er, at for cirka et år siden stoppede daværende direktør Finn V. Larsen efter en tid med sygdom.

"Når man tager fingeren op af et glas vand, så samles vandet ind, og de forskellige opgaver bliver udfyldt. De blev lagt ud på andre, blandt andet ved mig. Så har vi arbejdet videre derudfra . I naturlig forlængelse af det er jeg så blevet udnævnt til direktør," siger Michael Guldbæk Karlsen til Landbrugsavisen.dk.

Michael Guldbæk Karlsen er 46 år og uddannet cand.merc.jur.

Michael Guldbæk Karlsen var skattechef i Støvring kommune, indtil skatteopgaven blev fusioneret ind i staten i 2006. Efterfølgende har Michael været leder af en række afdelinger i SKAT, herunder SKATs interne juridiske afdeling i Aalborg. Samtidig har han fungeret som ekstern lektor i skatteret på Aalborg Universitet i 16 år. Her har han været med til at uddanne mange af de jurister og revisorer, der i dag arbejder indenfor branchen.  

For cirka et år siden startede Michael Guldbæk Karlsen hos nf plus, hvor han har været økonomi- og skattekonsulent, hvor kundebetjening og understøttelse af forretningsudvalget har været i fokus.
 
"Med ansættelsen af Michael tilføres nf plus mange års ledelseserfaring kombineret med en faglighed, der er efterspurgt i branchen," oplyser nf plus’ formand Kurt Jørgensen i en pressemeddelelse.

Når Niels Peter bygger - bygger landsbyen med 19. november · 10:03

"Vi har igennem det seneste år foretaget en række tilpasninger og truffet strategiske beslutninger i nf plus for at sikre os mod fremtidige udfordringer," fortsætter Kurt Jørgensen.

Nf plus har overtaget ejerskabet af landboauktionen i Aars, som Agri Nord tidligere var medejer af. Det var blot en af flere ejerskifter mellem de to foreninger.

Agri Nord overtager driften af Smagen af Nordjylland, der er et fællesskab med fokus på lokale råvareproducenter. Tidligere indgik nf plus også i dette samarbejde.

"Dette arbejde har Michael været dybt involveret i. Det er derfor en naturlig forlængelse heraf, at vi nu officielt udnævner Michael til direktør."
 
Michael Guldbæk Karlsen udtaler i pressemeddelelsen, at nf plus står stærkt i markedet som et selvstændigt revisionskontor med fokus på landbruget.

"I en tid, hvor alle andre er fusioneret, har nf plus fundet styrken i en mindre organisering. Her er kunden i centrum og der er fokus på et grundlæggende værdisæt, der bygger på ordentlighed, respekt, indsigt og resultater. Dette skyldes ikke mindst et meget aktivt forretningsudvalg og en engageret medlemsskare. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med forretningsudvalget og kunderne/medlemmerne – et samarbejde, der har været meget frugtbart det sidste års tid," udtaler han.
 

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu