Nordvestjysk landboforening udvider direktionen

Fjordland skal i fremtiden sætte sig tungere på den grønne dagsorden.

En af Danmarks største landboforeninger, rådgivningshuset Fjordland, får i fremtiden flere medlemmer af topledelsen.

Adm. direktør Henrik Hardboe Galsgaard fortsætter i stillingen og får fra nytår følgeskab af Flemming Pedersen, der bliver vicedirektør for Økonomi & Jura, og Henrik Hornstrup, der bliver vicedirektør for Planter, Miljø & Natur. 

Tiltrædelserne sker halvandet år efter dannelsen af Fjordland, der er resultatet af en fusion mellem Landboforeningen Limfjord, Lemvigegnens Landboforening og LandboThy.

- Sammenslutningen af de tre rådgivningshuse har givet os et robust fundament til at drive virksomhed og forening. Nu vil vi gerne løfte virksomheden yderligere. Én ting er, at vi har skabt en stærk strategi for Fjordland, men et andet, og endnu mere krævende arbejde, er at få den implementeret i organisation. Og det tror jeg på, at vi kan lykkes med, med den nye direktion, siger Henrik Hardboe Galsgaard i en pressemeddelelse.

Sætte sig på grøn dagsorden

Henrik Hornstrup er i dag chef for planteavl hos Fjordland. Men en ambition om at landboforeningen sætter sig stærkere på den grønne dagsorden gør, at han nu bliver vicedirektør for Planter, Miljø & Natur. 

- Landbruget handler ikke længere kun om den traditionelle fødevareproduktion, men er også en vigtig del af natur-, klima- og biodiversitetsdagsordenen. Vi skal ikke længere tilbage end den seneste valgkamp for at få understreget hvor mange holdninger, der er til, hvad landbruget skal kunne, siger Henrik Hornstrup i meddelelsen.

Ikke kun daglig drift

Flemming Pedersen er i dag chef for afdelingen Økonomi & Virksomhedsledelse og får som ny vicedirektør for økonomi og jura ansvaret for økonomi, den almindelige, daglige drift og forretningsudvikling, strategi og udvikling samt Mægler & Jura.

- Det bliver min opgave at sikre, at vi både har de rådgivere, men også de produkter, der bliver efterspurgt, og at vi får sat udvikling af vores kunders virksomheder på dagsordenen, så det ikke kun ender i daglig drift, udtaler Flemming Pedersen.

Endelig forfremmes direktionsassistent Mette Balle Hermansen til chef for en omstruktureret personaleafdeling, der får navnet People & Culture.

Hun får desuden ansvaret for marketing og får i sin nye rolle en tættere kontakt til direktionen, oplyser Fjordland i pressemeddelelsen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle