Nu er det din tur: Stem på det sjoveste billede fra Skyd Høsten

Vi har i år modtaget stribevis af fantastiske fotos til Skyd Høsten, men nu skal det sjoveste billede fra årets høst kåres - og det skal vi bruge din hjælp til.

Smukke solnedgange, landskaber fotograferet med droner og ikke mindst en masse flotte høstmaskiner. Der har ikke manglet billeder fra årets høst, og vi har fået mere end 170 fortællinger fra landmænd i hele landet.

Vinderen af Skyd Høsten bliver offentliggjort i næste uge, men indtil da skal vi have en afstemning om årets sjoveste billede.

Se billederne herunder og vælg din favorit i afstemningen i bunden. 


De udvalgte billeder


Billede 1: Hanne Thomsen fra Blaksmark Minkfarm i Varde har indsendt dette afslappende billede af familien, der nyder lidt kvalitetstid sammen. Sommeren var som bekendt en særlig varm en af slagsen i år, så efter en lang høstdag, er små og store hoppet i lidt velfortjent wellness. I baggrunden står bedriftens Claas og vidner om en veloverstået arbejdsdag. 


Billede 2. På Vestervang i Gedser mente Jacob Falks nabo at mejetærskerpiloten skulle have lidt koldt at drikke i sommervarmen og stod derfor pludselig med en iskold fadøl i marken. Heldigvis passede den lige akkurat i kopholderen på passagersædet uden at skvulpe over, mens arbejdet stod på. Et naboskab, mange sikkert gerne ville have! Læs artiklen her.


Billede 3. På Glimmergården i Tureby har der været overordentligt god stemning, for udbyttet har været fantastisk, kvaliteten var i top og kornprisen rekordhøj. Eller som medhjælper, Kim Hoffmeyer formulerede det: - Det ser edderdælme godt ud! Og det skulle fejres med guldkorn sammen med ejer, Frank Andersen i den sidste bygmark. Artiklen kan læses her


Billede 4. Det er ikke kun mennesker der har nydt årets høst, for vi har også fået en hel del indsendelser af alle de firbenede, der hygger sig gevaldigt i kornet og på markerne, mens arbejdet står på.

På Fuglebjerggård i Kirke Hyllinge er samværet i fokus i høsttiden, og der blev da også tid til at familiens franske bulldog, Alma fik lov til at se den nyhøstede hvede an. Billedet er indsendt af Susanne Roed og historien bag kan læses her.


Billede 5. Det er naturligvis blevet til mange historier om, hvordan høsten er gået, men der skal også være plads til lidt romantik i år. På Espe i Boeslunde blev der nemlig lavet store hjerter i marken ved hjælp af GPS og harve i anledning af godsejeren, Elise Moltke-Huitfeldts bryllup.

Billedet er indsendt af Jacob Kjørup, der sammen med de andre ansatte overraskede godsejeren med hjerterne på den store dag. Som en ekstra bonus blev høsten endda afsluttet på selve bryllupsdagen. Læs mere om hjerterne og se hvordan de blev lavet her.


Hvis du vil være med til at kåre vinderen af årets sjoveste billede, kan du stemme på din favorit indtil mandag den 19. september klokken 12.

Vinderen modtager et gavekort på 800 kroner til Maykers.dk. 


Skyd Høsten er et samarbejde med Maykers.dk. Maykers har samlet over 200.000 produkter fra 200 forskellige forhandlere til landbrug på en samlet platform, så du nemt kan finde alt du skal bruge til dit landbrug. Opret en gratis konto og find alt til høsten allerede i dag.

Afstemning

Hvilket billede synes du, er det sjoveste?

Emneord

Skyd Høsten 2022

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle