Nu søger styrelse 30 medarbejdere til stalden på Augustenborg

Den 1. maj rykker NaturErhvervstyrelsen ind i staldbygningerne på Augustenborg Slot på Als.

Op mod 60 medarbejdere fra NaturErhvervstyrelsen vil fra den 1. maj 2016 sidde klar bag skrivebordene i den nye afdeling i Augustenborg.

Men ikke alle er flyttet med fra København eller pendler til den nye arbejdsplads. Derfor søger styrelsen nu op mod 30 sagsbehandlere.

"Vi får en god blanding af nyansatte og erfarne medarbejdere, der kan være pionerer og bygge afdelingen op fra bunden. Jeg er glad for, at erfarne medarbejdere har lyst til at tage med og oplære og undervise nye kolleger, så vi kan sikre høj faglighed og kvalitet i sagsbehandlingen," siger miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) i en pressemeddelelse.

Stor kinesisk gårdejer i Danmark begæret konkurs 16. november · 11:03

Landbrugsstøtte

NaturErhvervstyrelsen flytter som det første opgaven med at behandle ansøgninger om landbrugsstøtte, da styrelsen i maj begynder årets sagsbehandling.

Det er derfor et naturligt tidspunkt at begynde oplæring af nye medarbejdere, mener styrelsen.

"NaturErhvervstyrelsen har en stor og vigtig opgave med at flytte halvdelen af jobbene i København og bygge en ny afdeling op i Augustenborg. Styrelsen har fokus på at flytte opgaverne, så de berører drift og sagsbehandling af landbrugsstøtten mindst muligt, og det er en prioritering, jeg bakker op om," siger Eva Kjer Hansen.

Faktaboks

Opbygningen af afdelingen i Augustenborg vil foregå fra maj - og herefter vil arbejdsopgaver blive flyttet, efterhånden som det passer med opgaverne.

Der flytter i alt 392 arbejdspladser til Augustenborg. 370 fra NaturErhvervstyrelsen og 22 fra en ny styrelse: Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning.

Derudover flytter NaturErhvervstyrelsen 20 arbejdspladser til Tønder.

I Miljø- og Fødevareministeriet skal i alt 666 medarbejdere flyttes geografisk.

Miljø- og Fødevareministeriets styrelser og klagenævn beskæftiger ca. 4.500 medarbejdere. Allerede i dag er knap 53 procent af disse medarbejdere beskæftiget uden for København. Med regeringens plan når det tal op på 67 procent.

 

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu