Nu starter Skyd Høsten - frem med kameraet

LandbrugsAvisens konkurrence Skyd Høsten begynder nu, og vi glæder os allerede til at modtage alle jeres fine høstbilleder og videoer.

Høsten nærmer sig så småt, og det samme gør Landbrugsavisens store sommerkonkurrence Skyd Høsten.

Vi glæder os til at modtage jeres billeder i kategorierne Skyd Høsten Først, Skyd Høsten Bedst og Skyd Høsten bedste video. Og konkurrencen er bestemt værd at deltage i, lyder det fra sidste års vinder af hovedpræmien på 25.000 kroner til en høstfest.

"En del af præmien blev til en god julefrokost for personalet, som gik rigtig godt. Ingen gik da tørstige hjem. Og så blev der også penge til en tur til Gran Canaria med ungerne i uge syv. Vi var på total badeferie med 30 graders varme, så det var svært at være utilfreds", siger Tom Sangild.

Finurlige løsninger giver kreative billeder

Sidste år måtte Tom Sangild fra Kærildgård I/S erstatte nattesøvnen med en tur i traktoren, da et buldrende tordenvejr med truende meget regn kom ind over markerne. Han skulle nemlig have sine 170 halmballer i tørvejr, og det fik han med slid og hårdt arbejde.

Ud over tørre halmballer lykkedes Tom Sangild også med at vinde Skyd Høsten 2019 med sit billede af lynet over traktoren fra netop natten med halmballerne.

Høsten handler for mange om meget mere end afgrøder. Det kan være en tid, hvor familien samles, lange og til tider ensomme dage må traves igennem, og fantasien må komme i spil, når alting ikke går som planlagt.

Vi glæder os til dit høstbillede

Vi vil gerne se og høre, hvordan høsten går ude hos jer. Så send jeres hyggelige, sjove, nervepirrende, firnurlige og anderledes fortællinger til os, så vi kan dele dem, og I kan deltage i konkurrencen.

Vinderen af Skyd Høsten Bedst modtager hovedpræmien på 25.000 kroner til en høstfest.

På landbrugsavisen.dk bringer vi løbende jeres fotos, videoer og høstfortællinger, og de bedste fotos udvælges og vises også i avisen hver uge.

Fra uge 28 begynder vi at finde ugevindere i Skyd Høsten Bedst, hvor præmien er en stor lagkage til høstholdet.

Herunder kan i se billeder fra sidste års høst-konkurrence:

Erik Rasmussens samarbejdspartner var forbi marken med sine to børn, da Erik Rasmussen var i færd med årets første høst af engsvingel.

Henning Staun fra Hjortshøj er nabo til markerne med vinterbyg, hvor han formåede at fange et fint dronebillede. Han vandt ugepræmien i uge 29 sidste år.

Dronningborg 7200'eren har været på gården siden 1988, da den blev købt som ny. Sidste år kørte den sin 31. sæson.

Ellen på syv år er taget fra København til Skive for at besøge farmor og farfar i markerne, hvor de på billedet er i gang med at høste vinterbyg. 

Når det er tid til høst, plejer Poul Markus Skovsborg altid at besøge svigerforældrene i Hvidbjerg, Thyholm, sammen med hustru og børn. Her kigger morfar og barnebarn Markus på 13 år efter spild fra vinterbyg.

Faktaboks

Skyd høsten 2020 - Sådan gør du

Skyd høsten bedst:

  • Præmien er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.
  • Ugevindere får tilsendt en stor Skyd høsten-lagkage, værdi 1.000 kr.
  • Ugevindere trækkes fra uge 28.
  • Blandt alle indsendte billeder trækkes der lod om en Beolit 17 ultimativ bluetooth-powerhøjtaler til værdi af ca. 4.000 kr.
  • Blandt alle indsendte billeder trækkes der lod om 5 x 1 årsabonnement på Mark, Kvæg, Svin, Kødkvæg eller Traktortech, værdi op til 1.492,50 kr.

Skyd høsten først:

  • Skyd en af de 13 afgrøder først og vind et SuperGavekort til GoGift, Danmarks største gaveportal på 800 kr.
  • Årets 13 afgrøder: Vinterbyg, vinterraps, triticale, vårbyg, vinterhvede, rug, havre, alm. rajgræs, rødsvingel, engrapgræs, hvidkløver, spinat til frø og hestebønner.

Skyd bedste video:

  • Skyd bedste høstvideo og vind en Apple IPhone 11 Pro 64GB til værdi af ca. 8.499 kr.   
  • Videoen må maks. være 6 minutter lang og må ikke indeholde musik, du ikke har rettigheder til.

Sådan deltager du:

  • Gå ind på www.landbrugsavisen.dk/skyd-2020 og læs mere om betingelserne for konkurrencen

Emneord

Skyd Høsten 2020

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle