Nu synger 'tartelet-traktorføreren' om salat

29-årige Thomas Birkedals tarteletsang er blevet et stort hit - nu har han valgt at lave en opfølgning - om salat. Og i øvrigt er han rigtig glad for sit arbejde på Skave Maskinstation og for at servicere kunderne og gøre dem glade.

"Tarteletsangen" som 29-årige Thomas Birkedal lagde op på Facebook for et par uger siden er gået viralt og vi skrev også om både sang og mand onsdag på Landbrugsavisen.dk.

Nu har han lavet en efterfølger - nu synger han om salat.

"Jeg så et opslag om salat fra Axel Månsson på Facebook, og så måtte jeg da lige lave en sang om det," siger han i den nye video på facebook.

"Det var lidt tilfældigt, at det lige blev salat, men folk havde jo joket med det på facebook og spurgt hvornår der kom en toer og om jeg skulle lave en hel madplan, " siger Thomas Birkedal, da Landbrugsavisen.dk ringer ham op for at høre, hvordan han tager al opmærksomheden.

For både tarteletsangen og salatsangen har fået stor opmærksomhed og er blevet delt mange gange og han er blevet interviewet og filmet til diverse medier.

"Det er helt vildt og lidt overvældende med opmærksomheden og utroligt, at folk gør så stort nummer ud af det," siger han.

Men han tager virakken med ro, og det har ikke været mere, end han har kunnet passe sit job.

"Jeg har næsten ikke haft mere travlt, end jeg plejer," siger han.

Virksomhedsleder og landmand

Thomas Birkedal har været hos Skave Maskinstation i fire år. Han er uddannet landmand og virksomhedsleder og trives utroligt godt med sit arbejde på maskinstationen.

"Jeg kan godt lide at komme ud og servicere kunderne. De stiller store krav, men det er en stor tilfredsstillelse at gøre dem glade. Og på den her måde kører jeg ikke altid på de samme marker," siger han.

Og samtidig er risikoen mindre, mener han.

"Jeg er nok lidt en kylling og synes, at det at være landmand er forbundet med så stor risiko i dag. På den her måde kan jeg alligevel få glæden ved at se tingene gro, og når jeg kører rundt kan jeg få overblikket og se, at det man har puttet i jorden rent faktisk også bliver til noget," siger han.

Glad for musik

Thomas Birkedal har altid været glad for musik.

"Der går ikke mange øjeblikke fra jeg sætter mig i traktoren, til musikken kommer på, og det bliver man i godt humør af," siger han.

Han er naturligvis også blevet spurgt, om der kommer en treer.

"Det kan godt være, men jeg lover ikke noget og det er svært at være sjov på kommando. Så jeg gider ikke bruge for meget tid på det , men kommer der noget sjovt, skal jeg nok lægge det op," siger han.

Og lige til sidst.

"Ja, jeg kan godt lide salat, men jeg har nok spist flere tarteletter," siger han.

 

 

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu