Ny administrator vil gøre naturfonds gods til økologisk fyrtårn

Danmarks Naturfredningsforenings gods Skovsgaard,der ligger på Sydlangeland, har fået ny administrator, der vil have liv i staldene, gøre det økologiske landbrug til en endnu bedre forretning og skabe arbejdspladser. Det skriver Fyens.dk

Skovsgaard gods på Fyn har fået ny administrator pr. første marts. Han har mange udviklingsideer og visioner for godset, der samtidig med at dyrke landbrug skal tage hensyn til naturen. Det skriver Fyens.dk

Bjarne Hansen er 59 år og har livslang erfaring indenfor landbrug. Han er opvokset i landbruget, har selv været landmand og de senere år har han arbejdet som landbrugskonsulent for Økologisk Landsforening og rejst landet rundt og rådgivet landmænd om, hvordan de bedst laver et økologisk landbrug.

"Men landbruget skal også løbe rundt og give overskud. Det økologiske landbrug har haft en eksplosiv udvikling. Det handler om at få mere for sine varer. Vi kan og skal ikke producere enorme mængder, for det kan jorden ikke kapere, men vi skal producere kvalitet og tjene penge på den måde," siger han til avisen.

Desuden går han ind for, at Skovsgaard skal forarbejde varerne på stedet, så vidt muligt. Det skaber merværdi og arbejdspladser.

Danmarks Naturfond hører under Danmarks Naturfredningsforening og ejer Skovsgaard

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle