Ny aftale hos DLG: Få afhentet og genanvendt dit plastikaffald fra bedriften kvit og frit

Mere plast i landbruget skal genanvendes. Derfor har DLG sammen med Dansk Emballage ApS indgået et strategisk samarbejde, der kvit og frit giver landmanden muligheden for at booke afhentning af sin tomme plastikemballage.

Snart bliver det muligt for danske landmænd at få afhentet tomme palletanke og plasttromler, som er købt hos DLG.

Det skriver DLG i en pressemeddelelse.

Helt konkret kan landmænd booke afhentning af deres tomme emballage, som sidenhen vaskes og genbruges på Dansk Emballages hjemmeside.

Tilbuddet er lavet til de landmænd, som gerne vil af med plastikemballagen på en mere bæredygtig og ansvarlig måde.

Tilbuddet kommer efter et EU-direktiv, og sidenhen også en dansk målsætning, har fastslået at 50 procent af alt plastemballage skal genanvendes senest i 2025. 

Hos DLG har man også lanceret en ny variant af wrapfilm med 30 procent recirkuleret materiale for at bidrage til landbrugets genanvendelse.
 
"I DLG har vi en del af ansvaret for, at den emballage, vi sender ud til kunderne, bliver håndteret på en ordentlig måde. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan offentliggøre dette samarbejde med Dansk Emballage, som har kæmpe erfaring med håndteringen af tom emballage. Desuden har landbruget efterspurgt en løsning på netop denne udfordring. Det leverer vi på nu", siger COO og medlem af direktionen i DLG, Jesper Pagh.
 
Dansk Emballage er ejet af Jacob Rosenstand Kunøe og Martin Schack Staffeldt. Virksomheden har en målsætning om at være CO2-neutrale i 2022. 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle