Ny direktør i rådgivningsfirma

Agrocura Finans og Råvarer A/S ansætter ny direktør med solid viden fra den finansielle sektor.

44-årige Hans Vigen, som har en solid karriere i den finansielle sektor, er udpeget som direktør for Agrocura Finans og Råvarer A/S i Aabenraa.

Hans Vigen har en taget finansiel lederuddannelse fra Finansakademiet og har i en årrække været leder og afdelingsdirektør i Frøs Herreds Sparekasse. I de senere år har han været erhvervsrådgiver i Broager Sparekasse.

Agrocura Finans og Råvarer A/S er et datterselskab af LandboSyd, beskæftiger 10 medarbejdere og har en omsætning, der nærmer sig 8 mio. kr. Omsætningen har været stigende gennem alle årene siden, cheføkonom

Jens Schjerning i 2010 var med til at stifte selskabet. Han har med stor passion og indsats skubbet virksomheden frem til det nuværende niveau, hvor der er dag mere end 2.000 kunder spredt i hele Danmark.
 
Virksomhedens speciale er markedsanalyser og rådgivning indenfor finans- og råvarer samt risikostyring inden for landbrug. 
 
Hele teamet og bestyrelsen i Agrocura A/S har været gennem en strategiproces her i 2018, hvor fundamentet blev lagt for at løfte den sønderjysk-ejede virksomhed ind i fremtiden, forklarer adm. direktør Anders Andersen, LandboSyd, der er bestyrelsesformand i Agrocura Råvarer og Finans A/S:

"Et af handlepunkterne i strategien er yderligere fokusering på ledelse og videreudvikling af virksomheden, og vi er glade for, at Hans Vigen er klar til at gå forrest og sikre yderligere udvikling og vækst", siger Anders Andersen.

Han oplyser, at cheføkonom Jens Schjerning fortsat er at finde i virksomheden og med fortsat stor fokus på fagligheden samt nu med mere tid til kunderne.
 
Hans Vigen bor i Stubbæk ved Aabenraa og kommer fra en landbrugsfamilie.
 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle