Ny Lexion på vej: Får nyt tærskeprincip

Næste generation Lexion mejetærskere er lige om hjørnet, og de får blandt andet et nyt tærskeprincip og sansynligvis også muligheden for større dækmontering, viser billeder.

Informationerne er små, men Claas teaser allerede selv for, at noget nyt er på vej.

Med en hjemmeside lavet til formålet oplyser Claas, at koncernen kommer til at revolutionere mejetærskeren. 1. august starter en ny dimension inden for høst, lover Claas.

Men hvad er der egentlig i vente fra den tyske producent?

»Man kan forvente et helt nyt tærskeprincip fra Claas«, fortæller Niels Stræde Danielsen, salgs- og produktchef for høstmaskiner hos Danish Agro Machinery.

Han vil kun løfte meget lidt af sløret for de ny mejetærskere, men han tilføjer, at ændringerne kommer til at gælde samtlige modeller i Claas Lexion-serien.

»Alle Lexion-modellerne bliver omfattet af ændringerne. Mere information kan jeg ikke give, før 1. august«, fastslår Stræde Danielsen, der ser frem til at kunne give mere information om nyhederne.

På nettet florerer flere billeder af Claas nye modeller, og en enkelt video viser også en lille flig af, hvad der er på vej.

Hvis billederne holder stik, får de nye Lexion modeller blandt andet mulighed for 42 tommer dækmontering på forakslen, og det ser også ud til, der er ændringer i kabinen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.