Ny L&F-direktør skal arbejde for en stærk økonomi

Niels Kenneth Østergård Scheel bliver ny sektordirektør for Økonomi & Virksomhedsledelse i Landbrug & Fødevarer

Niels Kenneth Østergård Scheel kan nu kalde sig sektordirektør for Økonomi & Virksomhedsledelse i Landbrug & Fødevarer.

Med den nye opgaveportefølje får han det overordnede ansvar for L&F Økonomi & Virksomhedsledelse, som arbejder for, at landbrugserhvervet har en stærk økonomi, og at erhvervet er økonomisk rustet til at imødekomme de krav, der kommer fra blandt andet forbrugere og lovgivere.

Det skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

Afgørende post

Netop en økonomisk stærk og robust landbrugssektor er forudsætningen for, at erhvervet fortsat kan udvikle sig. Det er afgørende i en tid, hvor uafklarede politiske spørgsmål kan påvirke erhvervets investeringer, og hvor bl.a. de finansielle omkostninger har været stigende. Derfor glæder det også formand i sektorbestyrelsen for Økonomi & Virksomhedsledelse, Anders Harck, at Niels Kenneth Østergård Scheel skal stå i spidsen for arbejdet:

- Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet med Niels Kenneth. Han har en kolossal viden om vores fagområde og vores samarbejdsflader, og så har han en unik evne til at tænke strategisk, binde det hele sammen og få ting til at flytte sig – til glæde og gavn for både Landbrug & Fødevarer og for vores medlemmer, siger Anders Harck.

Stadig rådgiver

Niels Kenneth Østergård Scheel slipper dog ikke tøjlerne i sit nuværende arbejde. Udover at være sektordirektør vil han fortsat varetage en række af sine opgaver som særlig rådgiver hos Landbrug & Fødevarer.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle