Sponsoreret af R-21

Ny robotmesse har fokus på landbruget

I marts 2021 løber Nordens største robotmesse af stablen i Odense Congress Center. Her kan du få en unik indsigt i robotbranchen samt opleve mulighederne for, hvordan du kommer godt i gang med implementering af robot- og droneteknologi i dit landbrug.

Danmarks nye robotmesse R-21 bliver Nordens største samlingspunkt for en branche i rivende udvikling. Messen skal blandt andet være med til at fastslå Danmarks og Odenses stærke position inden for robotteknologi, men den har samtidig en vision om at gøre robotter, automatisering og droner mere tilgængelige for de mange brancher, der i stadig større grad tager robotterne i brug.

"Landbruget er en af de brancher, der virkelig kan drage fordel af robotteknologi. Her er masser af opgaver, der nemt kan automatiseres og løses mere effektivt ved hjælp af teknologi og droner. Derfor har vi en ambition om, at R-21 også bliver stedet, hvor man kan komme og se på robot- og droneteknologi til landbruget", fortæller Katarina Fruerlund Deylami, Business Unit Manager i Event-afdelingen på Odense Congress Center.

Noget af det helt unikke ved den nye robotmesse er, at den har et særligt fokus på implementering af robotter, automatisering og droner. Det betyder, at du på messen kan se, hvordan du kan bruge teknologien i din hverdag – lige nu og her.

Hjælp til implementering i landbruget

På messen vil du også kunne få gode råd fra landbrugsvirksomheder, der allerede har taget robotter og droner i brug. Samtidig vil integratorer stå klar til at hjælpe dig godt i gang med implementeringen af en konkret løsning, der vil få stor betydning for din virksomhed.

"Landbruget bliver ikke bare en lille del af R-21. Det bliver en hel ’messe i messen’. Vi har nedsat et Advisory Board bestående af dygtige aktører inden for branchen, der skal hjælpe os med at sikre et ambitiøst konferenceprogram og en spændende udstilling inden for robotter, automatisering og droner til landbruget, ligesom landbrugsskoler fra hele Norden bliver inviteret ind på messens sidste dag for at blive klogere på, hvad deres fremtid som landmænd kommer til at byde på" siger Katarina Fruerlund Deylami.

Den nye robotmesse kommer blandt andet til at bestå af workshops, faglige arrangementer og præsentationer. R-21 bliver et aktivt 3-dages event, fra den 3.-5. marts 2021, hvor du som besøgende får en enestående mulighed for at opleve nutidig og fremtidig teknologi, der vil ændre hele din forretning. Messen henvender sig til dig, der arbejder inden for landbruget, fremstilling, byggeri, energi m.v.

Besøg www.roboticsevent.eu

Emneord

sponsoreret , R-21 , robotmesse , robotbranche , robotteknologi , droneteknologi

Fra samme sponsor

Forsiden lige nu