Nyt koncept: Træk dit kød i en automat

Slagtermester Morten Valentin Holm åbner i næste uge en automat, hvor kunder på alle tider af døgnet kan trække en entrecote, en pakke bacon eller en omgang lammepølser.

Et spritnyt koncept ser dagens lys i næste weekend, når Morten Valentin Holm, der driver Kødbilen, åbner Kødautomaten i Lyngby søndag 4. november.

Koncept er lige så simpelt, som det lyder; en døgnåben automat fyldt med 400 kg økologisk kød i af forskellig slags og udskæringer.

"Andre steder i verden er kødautomater en stor succes. I Tyskland er der flere hundrede af slagsen, og i USA skyder automaterne op med en ambition om, at de med tiden skal blive lige så almindelige som pengeautomater", siger Morten Valentin Holm i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Og nu er tiden moden til at afprøve ideen om døgnåbne automater i Danmark fyldt med vacuumpakket kød af den bedste kvalitet".

Slagtermesteren har en ambition om at åbne mellem 50 og 100 automater i Danmark inden udgangen af 2019.

Hver automat indeholder 10 såkaldte karruseller, som kan deles op i 36 enheder. En fyldt automat vil i alt indeholde mellem 300 og 400 kilo kød, alt efter udskæringer.

Betaling foregår via Mobilepay eller med kreditkort.

Automaten holder kødet ved den rette temperatur, og skulle det blive for varmt, vil automaten lukke ned for salg, og kødet vil blive destrueret, skriver Morten Valentin Holm på sin hjemmeside.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle